INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   14.02.2012 Obtinerea codului de identificare a publicatiilor seriale ISSN

ISSN este un cod internaţional de identificare a publicaţiilor seriale, definit prin ISO 3297.
Codul ISSN permite identificarea unică, la nivel internaţional, a titlului unei publicaţii seriale. La nivel naţional, publicaţiile seriale înregistrate la Centrul Naţional ISSN sunt introduse în baza de date a Bibliotecii Naţionale a României, în bibliografia naţională de publicaţii seriale, începând cu primul număr de apariţie.
Astfel, începând din anul 2011, odată cu apariţia primului număr al revistei trianuale „«Dealu Spirii» Curaj şi Devotament”, publicaţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii„ al Municipiului Bucureşti a primit codul ISSN -2284-5674, acesta fiind acordat de către Centrul Naţional ISSN.
Codul ISSN împreună cu titlul cheie, în cazul de faţă „Dealu Spirii”, conferă unicitate în identificarea publicaţiei. Dreptul de folosire exclusivă a titlului „«Dealu Spirii» Curaj şi Devotament”, s-a obţinut în urma înregistrării mărcii la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci).
La nivel internaţional, fiecare cod ISSN împreună cu titlul publicaţiei şi descrierea bibliografică aferentă este înregistrat într-o bază de date specializată. Ea este realizată de Centrul Internaţional ISSN, în principal prin reunirea tuturor bazelor de date naţionale. Registrul ISSN reprezintă referinţa cea mai completă, la nivel mondial, în materie de identificare a publicaţiilor seriale. El poate fi accesat online la adresa www.issn.org.

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact