INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Acțiune pentru donare de sânge

BULETIN INFORMATIV

Acțiune a pompierilor ISUBIF pentru donare sânge

 Mâine, 09.09.2020, la ora 11:00, pompierii și voluntarii ISUBIF vor dona sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină, str. Constantin Caracaș nr. 2-8, București.

Ne dorim ca prin acțiunea noastră să sensibilizăm și alte categorii socio – profesionale pentru a dona sânge.

Participarea salvatorilor la această activitate este benevolă și de un real folos pentru toți cei care depind de generozitatea noastră.

 

Background info

În perioada 7-11 septembrie, IGSU împreună cu Institutul Național de Hematologie Transfuzională desfășoară, la nivel național, campania Salvatorii donează pentru viață, în contextul Zilei Pompierilor din România.

Prin participarea unui număr cât mai ridicat de donatori se urmărește acoperirea nevoii de sânge cu care se confruntă unitățile medicale.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Pompierii și voluntarii ISUBIF au donat sânge în cursul acestei zile, la Centrul de Transfuzie Sanguină București.Campania "Salvatorii donează pentru viață" va continua pana la finalul acestei saptămâni, iar demersul nostru, al tuturor, de a dona sange, va veni în sprijinul semenilor.Pompierii dau dovadă de implicare în problemele care îi afectează pe membrii comunității și participă frecvent la campaniile inițiate pentru donarea de sânge.

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe Miercuri, 9 septembrie 2020

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact