INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Intervenții și misiuni 04-06.09.2020

În intervalul 04-06 septembrie 2020, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov au intervenit pentru gestionarea a 958 situații de urgență produse în municipiul București și în județul Ilfov.

Ponderea cea mai mare o reprezintă intervențiile pentru acordarea primului-ajutor calificat: 835 intervenții. Totodată, în perioada menționată s-a intervenit pentru stingerea a 18 de incendii și în alte 105 de solicitări pentru alte tipuri de situații de urgență.

O situație mai deosebită a reprezentat-o intervenția din data de 05 septembrie 2020, de pe Lacul Herăstrău, unde în jurul orei 15.00, două echipaje SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor unei persoane, sex feminin, în vârstă de aproximativ 12 ani, care fusese scoasă din apă, în stop cardio-respirator, de un trecător. În ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajele specializate, persoana a fost declarată decedată.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 23.00, am intervenit la un accident rutier între un autoturism și o motocicletă. Ca urmare a accidentului, motocicleta a fost cuprinsă de flăcări, iar conducătorul acesteia, aflat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat și transportat, cu semne vitale, la spitalul Universitar din capitală.

Buletin informativ intervenții 04-06.09.2020

f
 
 

Contact