INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Incendiu case în strada Boziilor

BULETIN INFORMATIV

Incendiu produs pe strada Boziilor, sector 6, București

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, a intervenit în data de 28.09.2020, în jurul orei 17:10, pentru stingerea unui incendiu, produs la două case și trei anexe, situate în strada Boziilor, din sector 6, București.

Primele autospeciale ajunse la locul intervenției au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și mari degajări de fum, la un imobil, cu propagare la trei anexe și la un alt imobil, aflate în apropiere. Suprafața totală afectată de incendiu a fost de aproximativ 300mp.

În cel mai scurt timp au fost solicitate resurse suplimentare pentru stingerea incendiului și protejarea proprietăților învecinate.

Datorită intervenției eficiente a pompierilor, în jurul orei 17:35, incendiul a fost localizat.

Echipajul medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui copil, care prezenta arsuri minore, respectiv la doi adulți, care manifestau atac de panică.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost angrenate șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială pentru descarcerare și sprijin medical SABIF.

Intervenția s-a încheiat după aproximativ două ore, fără a rezulta alte victime sau pagube materiale.

 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Buletin informativ incendiu case, strada Boziilor

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact