INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Campania „Risc-siguranța nu e un joc de noroc ”

Simți miros de gaz metan?
E vital să știi ce ai de făcut într-o astfel de situație ca să supraviețuiești! Așa că, era normal să promovăm comportamentul responsabil în cazul scurgerilor de gaz metan pentru ca tu să fii #SigurAcasa împreună cu cei dragi!
Urmărește clipul video, care face parte din noua campanie de informare și de prevenție din cadrul parteneriatului “Împreună pentru Siguranță” dintre E.ON România și IGSU, și, apoi, arată-l măcar unei persoane vârstnice la care ajunge mai greu informația!

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată în data de 13 noiembrie 2018 – Ziua Informării Preventive, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, E.ON Romania și Delgaz Grid au convenit asupra prelungirii parteneriatului ,,Împreună pentru siguranță”.

Cu acest prilej a fost lansată o nouă campanie națională de informare a populației, care are ca obiectiv reducerea numărului de victime generate de scăpările de gaze prin evidențierea comportamentului necesar a fi adoptat în aceste situații.

Printre materialele suport utilizate în cadrul acestei campanii se regăsește un spot video care este difuzat pe posturile de televiziune cu acoperire națională începând cu data de 18.11.2018.

Link campanie: https://www.facebook.com/pg/RomaniaSigura1/photos/?ref=page_internal

Anual, sute de persoane își pierd viața în incendii, intoxicații cu monoxid de carbon sau ca urmare a exploziilor. Campania RISC și-a propus nu doar să informeze și să sensibilizeze populația, ci și să schimbe, în timp, atitudinea și comportamentul legat de utilizarea corectă a surselor de energie.

Link site campanie: http://risc.info.ro/

Afișe

realitati-suprapuse bomba bandaj

Spot-uri video

f
 
 

Contact