INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Florin Drăghici, pompierul care luptă pentru viața lui

După ce a trecut prin flăcări pentru semeni, acum duce lupta vieții lui, cu propriul organism.
Nimic din ceea ce a făcut pentru salvarea oamenilor nu poate realiza și pentru sine.

Colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri „Mihai Vodă” îl descriu ca fiind un pompier profesionist, devotat serviciului, iar în timpul liber un om dârz, cu caracter, mereu disponibil pentru a-i ajuta în orice împrejurare.
Acum mai bine de doi ani a aflat că o boală necruțătoare l-a cuprins, aceasta având o evoluție alarmantă. Din acel moment nimic nu a mai fost ca înainte. A urmat tratamente variate pentru a se vindeca, însă fără succes.

Privirea îi este mai mereu abătută și tristă. Ar face orice pentru a-și ști cei doi copii în siguranță, fără a fi speriați de gândul că într-o zi se poate întâmpla ca tatăl lor să nu le mai fie alături.

Aceasta este drama lui Florin Drăghici, pompier la I.S.U. București-Ilfov din anul 2006, soț și tată a doi copii, un om simplu și un prieten de nădejde.
În aceste momente grele, Florin a avut nevoie de ajutorul nostru. Spiritul de sacrificiu specific pompierilor a determinat foarte mulți camarazi să îl sprijine din punct de vedere financiar. Însă costurile mult prea ridicate ale intervențiilor chirurgicale păreau dezarmante.

Un om bun i-a întins o mână de ajutor, ajutor care părea nesperat. Doctorul Raed Arafat nu a stat pe gânduri, așa cum face de fiecare dată când un salvator se află în impas și a initiat toate demersurile necesare pentru a-l ajuta. De asemenea, FUNDAȚIA PENTRU SMURD a acoperit cea mai mare parte a costurilor intervenției chirurgicale la care a fost supus astăzi Florin.

Lupta continuă şi suntem alături de el. Are doar 38 de ani, iar viața lui este în mare cumpănă. Chiar și salvatorii au nevoie câteodată de ajutor!

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact