INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Formular vizita Scoala AltfelDate solicitant
 

Institutia* (ex: Gradinita / Scoala / Liceul / Colegiul)

Nume*

Prenume*

Functie*
*director/profesor/educator/alta calitate

Telefon*

Email*

Serie si numar CI*

Data solicitata pentru vizita*

Intervalul orar:
*în general se alocă două ore, iar în perioadele aglomerate de solicitări se alocă o oră. Vizitele se pot desfasura intre orele 09:00-15:00

Ora sosirii
  __   Ora plecarii

Unitatea de pompieri*:
*adresa exacta sau repere

Numar copii:*

 

Date insotitori
*cadre didactice, cadre auxiliare sau rude ale minorilor
 

Nume si prenume* Serie si numar CI*

Notă:
Toţi adulţii care vor fi enumeraţi în solicitare (identificaţi cu nume, prenume, serie şi număr carte de identitate) vor avea acces pe tot parcursul vizitei, însă persoanele care nu au fost identificate în prealabil (înaintea aprobării vizitei) nu vor avea acces în unitatea ce urmează a fi vizitată, conform prevederilor regulamentelor militare şi a legislaţiei în vigoare.
Grupurile ce conţin doar cetăţeni români au obligaţia de a transmite solicitarea cu cel puţin 4 zile lucrătoare în avans, iar grupurile ce au în compunerea lor cetăţeni străini (atât minori, cât şi adulţi) vor transmite solicitarea cu cel puţin 10 zile lucrătoare în avans, faţă de momentul efectuării vizitei propriu-zise.

Alte modalităţi de transmitere solicitare:
- fax: 021.316.51.16

Doresc să fiu informat cu privire la raspunsul mesajului meu pe datele de contact furnizate in acest formular (telefon/email)


Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal înscrise în acest formular.
Formularul conține date cu caracter personal, protejate de prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Datele vor fi prelucrate de instituția căreia vă adresați în scopul soluţionării solicitării dumneavoastră. Prin acest formular vă exprimați explicit acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal înscrise în acesta.

Introduceti codul de verificare

captcha

f
 
 

Contact