INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Incendiu hală Popești Leordeni

Intervenție pentru stingerea unui incendiu în localitatea ilfoveană Popești Leordeni

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit în cursul serii de duminică, 02.02.2020, pentru stingerea unui incendiu, produs la o hală din orașul Popești Leordeni, în care se găseau depozitate mai multe materiale combustibile și echipamente de producție.

Ca urmare a evaluării situației la fața locului, din care rezulta pericolul iminent de extindere a incendiului, dat fiind faptul că în interior se afla depozitată o cantitate mare de material plastic, dar și alte bunuri, comandantul intervenției a dispus măsuri pentru suplimentarea progresivă a dispozitivului de intervenție, pentru stingerea incendiului, protejarea bunurilor neafectate de incendiu și a vecinătăților.

Pentru gestionarea situației de urgență au acționat 15 autospeciale de stingere, două autoscări, două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj pentru acordarea primului ajutor calificat.

Incendiul, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1000 mp., a fost stins după mai bine de trei ore, în limitele găsite.

 Incendiu hală Popești Leordeni

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact