INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Incendiu hale, bd. Metalurgiei

BULETIN INFORMATIV

Intervenție pentru stingerea unui incendiu pe bd. Metalurgiei

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit în cursul zilei de duminică, 31.05.2020, pentru stingerea unui incendiu, produs în interiorul unor hale situate pe bd. Metalurgiei, unde erau depozitate alimente în ambalaje de plastic.

În urma recunoașterii efectuate de comandantul intervenției, din care rezulta faptul că incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1000 mp și că în interior se afla depozitată o cantitate mare de material plastic, dar și alte bunuri, a fost dispusă măsura de suplimentare progresivă a dispozitivului de intervenție pentru stingerea incendiului, protejarea bunurilor neafectate de incendiu și a vecinătăților.

Din cauza arderii unei cantități însemnate de materiale combustibile, a fost degajată o cantitate însemnată de fum, motiv pentru care a fost transmis un mesaj de avertizare apopulației prin sistemul RO-ALERT și pe panourile stradale.

Pentru gestionarea situației de urgență au acționat 24 autospeciale de stingere, trei autoscări, patru autospeciale pentru descarcerare și trei echipaje pentru acordarea primului ajutor calificat.

Buletin informativ incendiu hale, bd. Metalurgiei

 
 

Contact