INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Incendiu hale în localitatea Bragadiru

BULETIN INFORMATIV

Incendiu produs la 2 hale din localitatea Bragadiru

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit în cursul zilei de astăzi, 30 iulie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs la două hale pentru depozitare, cu suprafața de 5000 mp, la un operator economic în localitatea Bragadiru.

Incendiul s-a propagat extrem de rapid și a cuprins două hale cu produse ambalate și depozitate în stive. Au fost identificate soluții rapide pentru protejarea a două silozuri cu cereale, unde exista un pericol iminent de explozie, în anumite condiții favorizante, determinate în principal de amestecul de gaze existente în interiorul acestora.

Comandantul intervenției a dispus realizarea dispozitivelor de stingere din exterior, deoarece exista risc de prăbușire a unor părți componente ale halelor, cu atât mai mult cu cât în interior se găseau recipiente ușor inflamabile, de tipul solvenților, care au grăbit procesul de ardere.

În faza de dezvoltare a incendiului s-a degajat fum dens, specific materialelor combustibile din interior, iar pentru informarea populației din zonă a fost remis un mesaj prin intermediul sistemului Ro-Alert.

Incendiul a fost localizat după aproximativ două ore, iar pe parcursul nopții au continuat activitățile de verificare a spațiilor interioare, pentru stingerea focarelor existente în zonele mai greu accesibile ale clădirii.

Buletin informativ incendiu hale în Bragadiru

Incendiul produs ieri în localitatea Bragadiru i-a pus la grea încercare pe toți pompierii aflați în dispozitivul de…

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe Vineri, 31 iulie 2020

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact