INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Incendiu locuințe în sectorul 5

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit în cursul zilei de luni, 13.07.2020, pentru stingerea unui incendiu, produs la mai multe imobile, situate în străzile Posada și Brătășanca, din Sectorul 5 al capitalei.

În momentul ajungerii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la nivelul acoperișurilor caselor și anexelor acestora.

Din cauza dispunerii imobilelor în zona respectivă, foarte aproape unele de celelalte, în unele situații casele având chiar pereți comuni, a existat un risc crescut de extindere a incendiului, care  s-a manifestat pe o suprafață totală de aproximativ 400 de mp.

În urma evenimentului, echipajele de prim ajutor au asistat medical șase persoane, care manifestau atac de panică. Ulterior, acestea au refuzat transportul la spital.

Pentru gestionarea situației de urgență au acționat opt autospeciale de stingere, o autoscară, două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru descarcerare. Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore.

Buletin informativ incendiu case sectorul 5

f
 
 

Contact