INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Incendiu produs la două case în oraș Chitila, Ilfov

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit, în jurul orei 12:30, pentru stingerea unui incendiu, produs la două case situate în strada Crișan, din orașul Chitila, județul Ilfov.

În momentul ajungerii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și mari degajări de fum, la două case și o anexă, cu o suprafață totală de 250 mp.

Comandantul intervenției a dispus măsura de suplimentare progresivă a dispozitivului de intervenție ca urmare a faptului că incendiul se manifesta la două construcții, exista posibilitatea propagării acestuia, dar și a faptului că rețeaua de alimentare cu apă din zonă nu asigura presiunea necesară pentru alimentarea cu apă a autospecialelor de stingere.

Dezvoltarea incendiului a fost favorizată de manifestarea rafalelor de vânt și de faptul că ambele imobilele erau apropiate de o anexă care ardea violent.

În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Pentru stingerea incendiului au acționat șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială pentru descarcerare, SMURD.Buletin informativ incendiu case, strada Crișan – Chitila

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact