INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Incendiu puternic pe bdul Râmnicu Sărat

În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 02:30, un incendiu a cuprins un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Râmnicu Sãrat. Având în vedere degajãrile mari de fum care au inundat casa scãrii şi care puteau cuprinde şi apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite, în mod prioritar, echipe de cãutare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse. Simultan cu acţiunile de evacuare s-a procedat şi la localizarea şi stingerea incendiului. Au fost evacuate 50 de persoane, dintre acestea 10 copii. Numai trei dintre persoanele evacuate au fost transportate la spitale, astfel: un bãrbat cu arsuri pe mâini şi faţã la spitalul Bagdasar, o femeie cu atac de panicã la spitalul Sf. Ioan şi o fetiţã (aprox patru ani) uşor expusã la fum la spitalul Marie Courie.

Acţiunea pompierilor a fost contracronometru. Dupã aproximativ o orã din momentul anunţãrii incendiului toate persoanele au fost evacuate, iar incendiul a fost lichidat.

Pentru gestionarea intervenţiei au acţionat trei autospeciale stingere, cinci ambulanţe Smurd, o descarcerare şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Felicitãri tuturor celor implicaţi în gestionarea intervenţiei!

30.11.2017

Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact