INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Incendiu strada Bibanului

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit în cursul serii de miercuri, 12.02.2020, pentru stingerea unui incendiu, ce se manifesta violent la mai multe proprietăți situate pe strada Bibanului din sectorul 2 al capitalei.

Comandantul intervenției a dispus măsura de suplimentare progresivă a dispozitivului de intervenție ca urmare a faptului că incendiul se manifesta la șase construcții, exista posibilitatea propagării acestuia și la alte imobile, dar și a faptului că rețeaua de alimentare cu apă din zonă nu asigura presiunea necesară pentru alimentarea cu apă a autospecialelor de stingere.

Dezvoltarea incendiului a fost favorizată de manifestarea rafalelor de vânt și de faptul că imobilele erau apropiate unele de celelalte.

Pentru gestionarea situației de urgență au acționat 9 autospeciale de stingere, o autoscără, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj pentru acordarea primului ajutor calificat.

În urma încendiului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, o persoană fiind transportată ulterior la spital, din cauza expunerii la fum.

Buletin informativ incendiu strada Bibanului

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact