INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Informarea populației – Coronavirus

În ultimele zile, ISU B-IF a realizat demersuri pentru multiplicarea în spațiul public a mesajelor multimedia, realizate în cadrul campaniei de informare a populației, cu privire la reducerea riscurilor de apariție și de răspândire a îmbolnăvirilor cu noul tip de coronavirus.

Astfel, începând din seara de luni, 24 februarie, recomandările elaborate de Ministerul Afacerilor Interne, prin Departamentul pentru Situații de Urgență,  au fost afișate pe cele 62 de panouri electronice stradale din municipiul București, aparținând SC Phoenix Media SRL, cu difuzare sucesivă și repetabilitate la fiecare 90 de secunde.

Din dimineața zilei de miercuri, 26 februarie, cu sprijinul Societății de Transport București STB SA, mesajele de informare sunt difuzate în mijloacele de transport în comun, prin intermediul ecranelor LCD.

Totodată, începând de ieri, 27 februarie, setul de recomandări este difuzat și pe ecranele LCD aflate pe peroanele stațiilor de metrou, cu sprijinul Metrorex SA și Sindomet ServCom SRL.

Pentru a evita situațiile în care populația să fie panicată din cauza unor știri false, au fost realizate două spoturi, audio respectiv video, cu principalele măsuri de protecție, care au fost diseminate către mass-media și pe canalele de comunicare instituționale.

Vă recomandăm să vă informați numai din surse oficiale:

https://www.facebook.com/departamenturgente/

https://www.facebook.com/MinisterulSanatatii/

f
 
 

Contact