INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Intervenții în noaptea de revelion

BULETIN INFORMATIV

În ultimele 24 h, pompierii ISUBIF au acționat în cazul a 399 situații de urgență (323 interventii SMURD, 31 incendii, 45 alte situatii), o valoare peste media zilnica inregistrata in această perioadă a anului.

Din cauza utilizarii mijloacelor pirotehnice au fost generate 6 incendii, iar pompierii SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat in 6 cazuri.
Dintre interventiile deosebite mentionam cazul unui baiat in varsta de 14 ani, din localitatea Dudu, ranit de explozia unei petarde. Acesta a fost gasit in stare de inconstienta, cu traumatism cranio facial grav, fiind stabilizat si transportat ulterior la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Totodata, pompierii ISUBIF au fost prezenti, in misiune, la evenimentele cu public numeros din Piata Constitutiei, Parcul Titan, localitatile Otopeni, Buftea, etc, pentru a monitoriza si preveni producerea unor evenimente nedorite.

Recomandam populatiei sa manifeste prudenta la punerea in funcțiune a instalațiilor de încălzire cu lemne, resouri sau alte echipamente, deoarece in aceasta perioada creste riscul de producere a incendiilor, pe fondul nerespectarii unor masuri elementare.
In acest sens, va recomandam sa nu depozitati materiale combustibile (cărţi, haine, lumânări etc.) deasupra sobelor si sa nu aprindeți focul în sobe prin stropire cu benzină, petrol sau alte lichide combustibile;

01.01.2020

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact