INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Intervenții și misiuni 27-28.10.2020

BULETIN INFORMATIV

Intervenții ISU B-IF în perioada 27-28.10.2020

 

În perioada de 27-28.10.2020, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov au intervenit pentru gestionarea a 296 situații de urgență produse în municipiul București și în județul Ilfov.

Ponderea cea mai mare a numărului de intervenții o reprezintă cazurile pentru acordarea primului ajutor calificat, în număr de 273. În perioada menționată am intervenit pentru stingerea a 7 incendii și pentru soluționarea altor 16 de solicitări (salvare animale, deblocare din medii ostile vieții, etc).

Totodată, am intervenit pentru gestionarea a 207 cazuri în care au fost implicate persoane infectate cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

În cursul serii de 27.10.2020, ISU B-IF a instalat un post medical avansat în curtea Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon”, pentru primirea pacienților și susținerea activității de gestionare a cazurilor Covid 19.

Pe linia informării preventive a populației, au fost transmise mesaje prin intermediul pompierilor din cadrul subunităților de intervenție, care desfășoară activități de recunoaștere la stațiile de metrou.

În același interval, au fost remise mesaje de informare a populației, prin intermediul panourilor electronice stradale, în diferite intervale orare, cu precădere la orele cu valorile de trafic cele mai ridicate, cu privire la restricțiile impuse în municipiul București.

Buletin informativ intervenții 27-28 octombrie ISUBIF

 

 

 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

f
 
 

Contact