INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Intervenții și misiuni în perioada 19-20.01.2021

BULETIN INFORMATIV

Intervenții, misiuni și activități preventive în perioada 19-20.01.2021

 

 

În perioada 19.01.2021, ora 06:00 – 20.01.2021, ora 06:00, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov (ISU B-IF) au intervenit pentru gestionarea a 291 situații de urgență, produse în municipiul București și în județul Ilfov.

Ponderea cea mai mare a numărului de intervenții o reprezintă cazurile pentru acordarea primului ajutor calificat, în număr de 267. În perioada menționată am intervenit pentru stingerea a 4 incendii și pentru soluționarea altor 20 de solicitări (salvare animale, deblocare din medii ostile vieții etc), respectiv 67 de cazuri în care au fost implicate persoane infectate cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

Tot în această perioadă, specialiștii inspecției de prevenire și personalul operativ, împreună cu reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, au desfășurat o serie de activități specifice pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, astfel: trei controale de prevenire, patru informări preventive, cinci verificări la operatorii economici și zece verificări la persoane fizice. În urma acțiunilor desfășurate au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale.

Totodată, reamintim că a fost operaționalizată platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, care poate fi accesată la acest link: https://vaccinare-covid.gov.ro/

 

 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Buletin informativ intervenții 19-20 ianuarie 2021 ISUBIF

f
 
 

Contact