INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Măsuri dispuse de CMBSU și CJSU Ilfov

Măsuri dispuse la nivelul Capitalei și județului Ilfov

Având în vedere că în perioada 22 martie ora 23:00 – 23 martie ora 15:00, municipiul București și județul Ilfov se vor afla sub incidența codului meteorologic portocaliu de ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută, la sediul ISU București-Ilfov a avut loc întrunirea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, pentru stabilirea măsurilor de asigurare a protecției populației. Astfel, membrii celor două comitete au luat decizia de sistare a activităților instituțiilor de învățământ din București și Ilfov în ziua de vineri, 23.03.2018.

În această perioadă, peste 500 de pompieri sunt pregătiți să intervină zilnic în sprijinul populației și autorităților locale din zonele vizate de producerea unor fenomene meteorologice periculoase. Echipajele SMURD vor efectua patrularea, după finalizarea cazului și până la revenirea la bază, în zonele cunoscute ca fiind frecventate de persoane fără adăpost, pentru identificarea acestora și transportul la centrele de cazare temporară.

În funcție de evoluția vremii, în cursul zilei de mâine va fi activată grupa operativă la nivelul unității și, la nevoie, vor fi suplimentate efectivele de intervenție cu personalul aflat în turele libere.


Update, ora 08:00, 23.03.2018:

Până la această oră, la nivelul municipiului București și județului Ilfov, nu au fost înregistrate cazuri ca urmare a fenomenelor meteorologice. Urmăriți recomandările noastre!


f
 
 

Contact