INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Măsuri preventive Paștele Catolic

În perioada sărbătorilor prilejuite de Paștele Catolic, peste 500 de pompieri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov vor avea misiunea de prevenire, monitorizare şi gestionare a situaţiilor de urgenţă.
Pentru evitarea producerii unor incidente, atât pe timpul manifestărilor religioase, cât și în locuințe, recomandăm cetățenilor să manifeste prudenţă în utilizarea lumânărilor, să le amplaseze într-un suport incombustibil (într-o farfurie cu puțină apă), departe de materialele ușor combustibile, fără a fi lăsate nesupravegheate.
În cazul producerii unui incendiu acționați pentru stingerea acestuia cu un stingător și anunţați evenimentul la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112;
În plan preventiv, ISUBIF va continua să desfășoare controale privind respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor, precum și activități de informare preventivă, pentru respectarea măsurilor de sănătate publică.
Reamintim cetățenilor municipiului București că, începând cu data de 28.03.2021, ora 00:00 au intrat în vigoare măsurile adoptate prin Hotărârea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență nr. 19 din 27 martie 2021. Pe durata de aplicabilitate a actului mai sus menționat, vinerea, sâmbăta și duminica programul agenților economici se desfășoară până la ora 18.00, iar deplasarea în afara locuinței este restricționată după ora 20:00.
Toate hotărârile CMBSU pot fi consultate prin accesarea link-ului: https://isubif.ro/local/hotarari-ale-cmbsu/.
Vă dorim sărbători liniștite și în siguranță.

 

f
 
 

Contact