INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Pompieri în misiune de revelion

BULETIN INFORMATIV

Misiunile pompierilor ISUBIF în noaptea de revelion

Pompierii ISUBIF vor asigura măsurile de prevenire, monitorizare și gestionare a situațiilor de urgență, care se pot produce pe durata activităților cu public numeros, organizate în noaptea de revelion, în municipiul București și județul Ilfov.

Pentru a fi asigurată intervenția promptă, din dispozitivele de protecție vor face parte echipaje de stingere și pentru acordarea primului ajutor calificat.

Premergător desfășurării manifestărilor, în zonele și obiectivele cu aglomerări de persoane au fost realizate acțiuni de recunoaștere și de control, cu scopul de a verifica modul de respectare a normelor de apărare împotriva incendiilor și a celorlalte reglementări din domeniul situațiilor de urgență.

Pentru noaptea de revelion, instituția noastră a emis trei acorduri pentru organizarea unor jocuri de artificii, în cadrul activităților cultural-artistice organizate de autoritățile locale, în următoarele locații: Parcul Titan, Piața Constituției și în localitatea Otopeni.

În situația apariției unor situații de urgență, evenimentele vor fi anunțate în cel mai scurt timp la numărul de urgență 112. Situația operativă va fi monitorizată permanent din dispeceratul ISU-SMURD, funcțional în cadrul Centrului Municipal Integrat pentru Situații de Urgență.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tuturor activităților, atragem atenția organizatorilor de evenimente asupra principalelor aspecte pe care aceștia trebuie să le aibă în vedere, respectiv:

  • respectarea capacității maxime de utilizatori ai spațiului în care se desfășoară evenimentul;
  • asigurarea măsurilor privind evacuarea utilizatorilor în cazul producerii unei situații de urgență;
  • asigurarea funcționării mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor din dotarea spațiului respectiv;
  • instruirea personalului cu atribuții în domeniul apărării împotriva incendiilor și care asigură intervenția la locul de muncă.

Vă mulțumim pentru susținerea acordată  în anul 2019 și vă dorim un an nou cu cât mai multe împliniri.

Buletin informativ misiuni revelion

31.12.2019

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact