INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Pompier decedat la intervenție

Un pompier salvator de la Detașamentul Buftea, Garda Măgurele, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a decedat în această dimineață, în timpul unei misiuni de stingere.
Incendiul, anunțat în jurul orei 07.30, se manifesta la o fabrică de încălțăminte din localitatea Jilava, pe o suprafața de aproximativ 2000 m2, la fața locului fiind alocate de urgență 12 autospeciale de stingere, patru autospeciale pentru intervenție la înălțime, o ambulanță SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD, patru autospeciale pentru descarcerare și o autospecială CBRN.
Aflat într-unul dintre echipajele care acționau pentru lichidare, colegul nostru a fost surprins de un perete care s-a prăbușit. Întrucât flăcările se manifestă cu violență, pompierii nu pot pătrunde în zona în care acesta se află, pentru a-l recupera de sub placa de beton.
În prezent, la locul incendiului, se află o echipă de criminaliști, care sub coordonarea procurorului militar cercetează cauzele și împrejurările în care s-a petrecut tragicul incident.

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact