INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Poveste unui om de onoare

„Ne-am făcut din propria existență un scop de a-i ajuta pe ceilalți. Încercăm imposibilul acolo unde lucrurile par de neoprit”, plt.maj. Uță Cornel.

Cornel, în vârstă de 37 ani, este un scafandru cu multă experiență și numeroase acțiuni de salvare în cei 10 ani de activitate în cadrul Grupului Special de Salvatori.

În data de 18 mai, pe drumul de întoarcere dintr-o misiune, plutonier major Uță Cornel a fost martorul unui accident rutier, între un autoturism și un biciclist.
A oprit de îndată și a acordat primul ajutor biciclistului rănit înainte de sosirea ambulanței, ulterior sprijinind echipajele medicale până la preluarea victimei pentru transportul acesteia la spital.

Așa suntem noi, pompierii, nu acționăm din obligație, acționăm ghidați de suflet!Pe drumul de întoarcere dintr-o misiune, plutonier major Uță Cornel a fost martorul unui accident rutier, între un autoturism și un biciclist.A oprit de îndată și a acordat primul ajutor biciclistului rănit înainte de sosirea ambulanței, ulterior sprijinind echipajele medicale până la preluarea victimei pentru transportul acesteia la spital.Uță Cornel, în vârstă de 37 ani, este un scafandru cu multă experiență și numeroase acțiuni de salvare în cei 10 ani de activitate în cadrul Grupului Special de Salvatori.În timpul liber sau nu, pompierii sunt întotdeauna SALVATORI!

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe 20 Mai 2018

 

 
 

Statistici interventii

Anul 2018 / 86.834
Pompieri:19.428 | SMURD: 67.406

Ianuarie 2018/ 7.689
Pompieri: 1.376 | SMURD: 6.313

Ziua precedentă/ 251
Pompieri:36 | SMURD:215

Contact