INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI-ILFOV

 

   Slt.p.m. Ionuț-Cristian Ungureanu

Slt.p.m. Ionuț-Cristian Ungureanu, opt ani de la trecerea în neființă, în fiecare clipă în inima colegilor lui

 

Ionuț-Cristian este eroul nostru, iar sacrificiul suprem de care a dat dovadă îl va păstra veșnic în memoria noastră. Pompierul de 24 de ani s-a stins în încercarea de a-și salva un camarad, în intervenția pentru stingerea unui incendiu de amploare la un complex comercial din București, în data de 26 mai 2018.

 

Astăzi, în cadrul Detașamentului Dămăroaia, în memoria slt.p.m. Ionuț-Cristian Ungureanu a avut loc depunerea de coroane și oficierea serviciului religios.

Dumnezeu să-l odihnească!

Slt.p.m. Ionuț-Cristian Ungureanu

Slt.p.m. Ionuț-Cristian Ungureanu, opt ani de la trecerea în neființă, în fiecare clipă în inima colegilor luiIonuț-Cristian este eroul nostru, iar sacrificiul suprem de care a dat dovadă îl va păstra veșnic în memoria noastră. Pompierul de 24 de ani s-a stins în încercarea de a-și salva un camarad, în intervenția pentru stingerea unui incendiu de amploare la un complex comercial din București, în data de 26 mai 2010.Astăzi, în cadrul Detașamentului Dămăroaia, în memoria slt.p.m. Ionuț-Cristian Ungureanu a avut loc depunerea de coroane și oficierea serviciului religios.Dumnezeu să-l odihnească!

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe 25 Mai 2018

f
 
 

Contact